Tev ir iespēja palīdzēt Dievam!30.05.2024

2016.gada 24. decembrī es no rīta pamodos ar saņemtu uzdevumu no Augstākiem Spēkiem, ka ir jādibina biedrība “Dzīvot pēc Sirdsapziņas” (informāciju par Biedrību lasīt šeit). Es biju tik izbrīnīta par šo uzdevumu un īpaši tik skaidri pateikto biedrības nosaukumu, jo uzskatīju, ka Sokrata tautskolā ir iespējams izglītot sabiedrību un tāpēc es nesapratu priekš kam man jādibina vēl viena juridiska organizācija? Tanī pašā laikā no Lielo Skolotāju dotās Mācības es zināju, ka Augstāko Spēku dotie uzdevumi nav apspriežami, tie vienkārši ir jāpilda, jo Dievišķais likums nosaka – zemākais pakļaujas Augstākajam un Augstākais kalpo zemākajam.

Es uzrunāju domātājus, pastāstīju par saņemto uzdevumu un  2017. gada 23. februārī Biedrība “Dzīvot pēc Sirdsapziņas” tika reģistrēta Uzņēmumu reģistrā. Sākumā Biedrība strādāja darba grupās un priekšlikumus pārmaiņām izglītības jomā sūtīja Izglītības un zinātnes ministrijai, projektam Skola 2030, bet neviens mūsu priekšlikumus neņēma vērā.

Tad Biedrība pieņēma lēmumu, ka nav ko gudri runāt, labas idejas iedzīvinās praksē tikai caur labu piemēru un kopā ar Sokrata tautskolu nodibināja Sirdsapziņas skolu, jo Lielie Skolotāji Mācībā ir teikuši, ka galvenais ir ieguldīt bērnos, jo viņi ir mūsu nākotne un noteiks to kā cilvēce evolucionēs vai degradēsies.

Lielie Skolotāji brīdināja, ka Dievam īstenotie projekti sastapsies ar šķēršļiem, lai pārbaudītu īstenotāju gribu, ticību, drosmi un uzticēšanos Dievam.

Mēs pieņēmām stratēģisku lēmumu Sirdsapziņas skolu attīstīt pakāpeniski, sākumā attīstot pirmsskolu, pēc tam sākumskolu, tad pamatskolu līdz pat vidusskolai.

Jau piecus gadus tiek īstenots Dieva uzdevums – attīstīta Sirdsapziņas skola Siguldā.

Lai arī zināju par Lielo Skolotāju brīdinājumiem, cik grūti ir īstenot Dievam uzticētos projektus, varu apliecināt, ka projekta īstenošanas sākumā nebiju iedomājusies ar kādiem šķēršļiem būs jāsastopas, cik lielus spēkus tie paņems tieši no manis, cik grūti būs ieviest Dievišķos tikumus bērnu audzināšanā un cik sarežģīti būs atrast telpas, kas atbildīs visām likumdošanā noteiktām prasībām, kā arī visas pārējās problēmas ar kurām sastopas izglītības iestādes. Sirdsapziņas skolas projektu uzskatu par grūtāko kādu savā mūžā esmu īstenojusi, bet esmu ļoti pateicīga Dievam, ka Dievs man uzticēja vadīt šo svarīgo projektu, jo tas palīdz manai garīgajai izaugsmei.

Sirdsapziņas skolas pūles pārvarēt šķēršļus Dievs novērtēja un šogad notika brīnums – notikumi attīstījās tā, ka mums izdevās iegādāties ēku, lai spertu nākamo attīstības soli – attīstīt sākumskolu.

Lai iekārtotu ēku atbilstoši likumdošanas prasībām, mums ir nepieciešams materiālais atbalsts. Vēlos pateikties visiem Biedrības biedriem par ieguldījumu Sirdsapziņas skolas attīstībā un visiem cilvēkiem, kas ziedoja un joprojām ziedo Sirdsapziņas skolas attīstības projektam!

Šobrīd ekonomiski ir sarežģīts laiks un arī tas ir pārbaudījums visiem garīgā ceļa gājējiem, lai atbalstītu Dievam īstenotos projektus.

Arī Tev ir iespēja atbalstīt Dievam īstenoto projektu, jo patiesībā Tu palīdzēsi Dievam! Padomā, kas Tev ir svarīgāk – Tavas vēlmes vai Dievs?

 

Sirdsapziņas skolas rekvizīti ziedojumiem:

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Sirdsapziņas skola”

Reģ. Nr. 40203150986

Juridiskā adrese: “Rudzu Šukas”, Siguldas pag., Siguldas novads, LV-2150

Banka: SEB banka

Konts: LV77UNLA0055000660835

Kods: UNLA2X

 

Autore: Elvita Rudzāte

(Sirdsapziņas skolas valdes locekle, direktore, tālrunis: 29463326, e-pasts: info@sirdsapzinasskola.lv ; https://sirdsapzinasskola.lv/)